Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Κάτια και Σταύρος

σκηνή 1η: νύχτα, εσωτερικό (υπνοδωμάτιο)
Ένα κόκκινο φως ανάβει και φωτίζει το υπνοδωμάτιο. Η Κάτια και ο σύζυγός της Σταύρος, 37 ετών, είναι στο κρεβάτι και κάνουν έρωτα. Η Κάτια είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα. Ο Σταύρος είναι από πάνω της και την παίρνει με πολύ βίαιο τρόπο κρατώντας και πιέζοντας τους καρπούς των χεριών της. Η Κάτια φωνάζει και φαίνεται περισσότερο να πονάει παρά να το ευχαριστιέται.

Σταύρος
Έτσι καριόλα! Έτσι… φώναζε!
Ναι… έτσι!

Κάτια
Πιο… πιο σιγά…

Σταύρος
Ναι… έτσι… ναι…

Κάτια
Με πονάς! Σταύρο!
Με πονάς…

Ο Σταύρος γελάει. Η Κάτια φωνάζει ακόμα περισσότερο. Η κινήσεις του Σταύρου, που γίνονται ολοένα και πιο βίαιες, ρίχνουν κάτω μια κορνίζα που βρίσκεται πάνω στο κομοδίνο πλάι στο κρεβάτι. Πριν πέσει, προλαβαίνουμε να δούμε στη φωτογραφία το ζευγάρι σε πολύ νεαρότερη ηλικία σε κάποια ευτυχισμένη τους στιγμή.

Κάτια
Άσε… άσε με!

Σταύρος
Να σε αφήσω; Να σε αφήσω;
Ε; Έτσι! Έτσι… ναι…

Η Κάτια έχει χώσει το κεφάλι της μέσα στο μαξιλάρι. Ο Σταύρος της το πιέζει. Εκείνη τινάζεται. Σταματάει ξαφνικά να φωνάζει. Στρίβει το λαιμό της και τον κοιτάζει στα μάτια. Ο Σταύρος χαλαρώνει απότομα το ρυθμό του.

Κάτια
Άσε με να έρθω από πάνω!
Άφησε με!

Με πολύ γρήγορες κινήσεις το ζευγάρι αλλάζει θέσεις στο κρεβάτι. Ο Σταύρος έχει ξαπλώσει ανάσκελα και έχει φέρει τα χέρια του πίσω από το κεφάλι του. Χαμογελάει. Η Κάτια έχει καθίσει πάνω του. Αρχίζει να κουνιέται αργά αργά.

Κάτια
Σου αρέσει έτσι;
Ε; Σου αρέσει; Πες μου!

Οι κινήσεις της Κάτιας γίνονται κάπως πιο γρήγορες. Ο Σταύρος δε μιλάει. Αναστενάζει όλο και πιο γρήγορα. Ο σταυρός που φοράει η Κάτια στο λαιμό της κουνιέται σαν εκκρεμές ανάμεσα στα πρόσωπα τους.

Κάτια
Κάτι σε ρώτησα.

Σταύρος
Ε; Τι; Συνέχισε! Έτσι…

Κάτια
Κάτι σε ρώτησα, γαμώτο!

Η Κάτια ανεβοκατεβαίνει πάνω στο Σταύρο ολοένα και πιο γρήγορα. Τα λόγια της μόλις που ακούγονται χαμένα μέσα στους αναστεναγμούς και τα βογκητά και των δύο.

Κάτια
Πες μου! Σου αρέσει έτσι;
Πες μου!

Σταύρος
Μου αρέσει…
Συνέχισε… έτσι… συνέχισε!

Ο Σταύρος φέρνει τα χέρια του πάνω στους μηρούς της Κάτιας. Εκείνη συνεχίζει με πιο έντονο ρυθμό. Ο Σταύρος κλείνει τα μάτια του και βγάζει μικρές κραυγές. Φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει.

Σταύρος
Έτσι… έτσι… ναι…

Κάτια
Έχω να σου πω…

Σταύρος
Έτσι… συνέχισε… έτσι… ναι…

Κάτια
Θα σε αφήσω Σταύρο. Θέλω να χωρίσουμε.
Έχω σχέση με κάποιον και θέλω να χωρίσουμε.
Θέλω να ζήσω μαζί του…

Ο Σταύρος γουρλώνει τα μάτια. Αφήνει τους μηρούς της Κάτιας. Η Κάτια του πιάνει τα χέρια και κρατώντας τα συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Ο Σταύρος αναστενάζει βαριά. Είναι περισσότερο κοντά από ποτέ στο να τελειώσει.

Κάτια
Τελειώσαμε Σταύρο! Το ξέρεις. Το ήξερες…
Πες μου, θέλεις να σταματήσω; Πες μου!

Σταύρος
Θέλω να…Θέλω να βγεις… να βγω…
Άσε με! Άσε…

Ο Σταύρος τελειώνει. Η Κάτια σηκώνεται και τυλίγει το σεντόνι γύρω της. Ο Σταύρος κάνει να την σταματήσει. Η Κάτια πηγαίνει κοντά στο παράθυρο και τεντώνεται. Ο Σταύρος έχει σκεπάσει το πρόσωπο του με το μαξιλάρι. Μόλις που ακούγεται η φωνή του μέσα σε αναφιλητά.

Σταύρος
Γιατί ρε Κάτια; Γιατί;

Κάτια
Τι γιατί ρε Σταύρο; Τι γιατί; Έτσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου