Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

μια γαματη ιδεα

-εικοσι ευρω απλη, παρακαλω.
-να σας βαλω απο την σουπερ-εξτρα-ουλτρα-παουερ, που την εχουμε κ προσφορα;
-οχι, ευχαριστω.
-μα σας συμφερει. κ αποδιδει καλυτερα στην εθνικη οδο κ σας βοηθαει να διατηρειτε τον κινητηρα σας σε καλυτερη κατασταση.
-οχι, ενταξει.. εικοσι ευρω απλη. 
-ειστε σιγουρος; δεν θελετε να δοκιμασετε τη σπεσιαλ-ουμπερ-τουρμπο-γαματη βενζινη μας; ειδικη προσφορα, μονο για σημερα.
-καλα, αφου ειναι τοσο τελεια, γιατι την εχετε σε προσφορα;
-ε.. γιατι δεν την βαζει κανενας..
-γιατι;
-τι γιατι; γιατι η απλη ειναι φθηνοτερη. αλλα μακροπροθεσμα οικονομικα βγαινει το ιδιο, αφου χρησιμοποιωντας συνεχεια απλη ανεβαζετε το κοστος συντηρησης του αυτοκινητου σας.
-λοιπον, εχω μια ιδεα. γιατι δεν πουλατε τη σουπερ την καλη σε χαμηλοτερη τιμη απο την παλιο-απλη; ετσι ολοι θα την προτιμουν κ θα ειμαστε κ εμεις κ εσεις ευχαριστημενοι.
-ε, δεν παει ετσι κυριε..
-ή ακομα καλυτερα, να καταργησετε τελειως την απλη κ να πουλατε μονο σουπερ κ μερος των κερδων σας να τα δινετε σε θυματα τροχαιων δυστυχηματων ή να προσφερετε σε μειωμενες τιμες πετρελαιο θερμανσης σε οικογενειες που το εχουν αναγκη. μακροπροθεσμα οικονομικα, οπως λετε κ εσεις, θα σας βγαινει το ιδιο, αφου κ περισσοτερος κοσμος θα μπορει να ταξιδευει κ δεν θα κυνηγατε τους πελατες με το ντουφεκι κ ο κοσμος θα εκτιμησει την κοινωνικη σας προσφορα κ θα σας προτιμαει. γαματη ιδεα, ε;
-συγγνωμη.. εικοσι ευρω απλη ειπατε, ετσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου